+420 603 518 288   zavolejte nám
Nákupní košík
 
Košík je prázdný.

Katalog nábytku





Aktuality

27.04.2018Český nábytek s tradicí

Dřevěný nábytek vyrábíme od roku 1991 a UMÍME TO! Garantujeme vysokou kvalitu zpracování i moderní design v kombinaci s přírodními materiály. Náš nábytek najdete v interiérech po celé republice.

05.02.2018Údržba podlah. Který typ je nejlepší?

Ať už vybíráte podlahu do koupelny či kuchyně, vždy máte několik možností, jaký typ podlahy zvolit.

Cookies

Společnost TREND nábytek s.r.o. se sídlem Křišťanova 817/18, 130 00, Praha 3 - Žižkov, IČ 28495578, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 145773 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.nabytek-trend.cz

 

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost TREND nábytek s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy.“ Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies.

Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost TREND nábytek s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Cookies třetích stran

Google Analytics
Účel: Získání statistických informací
Expirace: Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Google Adwords
Účel: identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)
Expirace: 540 dnů

Seznam.cz
Účel: identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)
Expirace: 540 dnů

Pixel Facebook
Účel: identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)
Expirace: 180 dnů

×