Obývací stěna ADEL

Sestava skříněk, komod a polic, které spojuje výjimečný design a kvalita. 
AKCE -10 % na Dub natur

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
26 820 Kč
Kategorie: Obývákové stěny
Dostupnost: Do 6 týdnů
Kolekce: ADEL
Obývací stěna ADEL
Vystaveno na prodejně

Obývací stěna ADEL svým designem a kvalitou jistě zaujme nejen vás, ale tak vaše hosty a rodinu, která k vám chodí na návštěvy. Jednotlivé kusy nábytku si můžete uspořádat v místnosti podle vlastního vkusu a prostorových dispozic. Nabízíme také širokou paletu akčních dekorů, abyste si mohli vybrat ten, který nejlépe ladí s vaším stylem. Celý systém ADEL působí velmi přírodním a moderním dojmem, což z něj činí nadčasový prvek, který zaujme všechny věkové generace. Prosklené vitríny lze dále ozvláštnit moderním LED osvětlením, které dodá této stěně ještě více elegance.

Sestava je vyrobena z kvalitních laminovaných desek (LTD) o síle 18 a 25 mm s ABS hranami. Na výběr ze 13 standardní dekorů lamina, abyste mohli zvolit ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu. Kvalitní kovové pojezdy a panty jsou uzpůsobeny pro snadné a časté otevírání, kování a spojovací materiál je bez použití plastových součástek, vyjma ochranných krytek.

Obývací stěna ADEL obsahuje:
Vitrína ADEL - úzká - prosklená skříňka s policemi - š59 v200 h42,5 cm
Police ADEL - jednoduchá nástěnná police - š150 v24 h20 cm
TV stolek ADEL praktický TV stolek s otevřenou policí, dvířky a zásuvkou - š160 v45 h52 cm
Vitrína ADEL - velká - policová vitrína v moderním provedení - š100 v160 h42,5 cm
Policová skříň ADEL - vysoká skříň s otevřenými policemi - š59 v200 h42,5 cm

Sestavu ADEL standardně dodáváme v demontovaném stavu s přehledným montážním návodem, takže montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás po dohodě nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě.

Pro specifické požadavky na úpravu jednotlivých komponentů, jako jsou změny rozměrů, kombinace dekorů, nestandardní dekory, pozice/orientace a typ úchytek, pozice/počet polic nebo jiné úpravy se na nás neváhejte obrátit s poptávkou. Jsme připraveni vám vyhovět a zajistit, aby celá sestava plně odpovídala vašim individuálním potřebám.

Sestavu můžete doplnit konferenčním stolkem nebo dalšímí prvky obývací stěny ADEL.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: