TV stolek ADEL

TV stolek s otevřenou policí, dvířky a zásuvkou. 
š160 v45 h52 cm 
AKCE -10 % na Dub natur

Varianta barvy
Provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
5 670 Kč
Kategorie: Český nábytek
Dostupnost: Do 6 týdnů
Výška: 45 cm
Šířka: 160 cm
Hloubka: 52 cm
Tvar: Obdélníkové
Dekor dřeva: Akácie skořice, Akácie světlá, Bílá, Buk, Dub bělený, Dub grande, Dub harmony, Dub kansas, Dub natur, Jasan šedý, Javor, Modřín latte, Olše
Materiál: Lamino
Materiál nohou: Kov
Další vlastnosti: S úložným prostorem
Kolekce: ADEL

TV stolek z kolekce ADEL s otevřenou policí, dvířky a zásuvkou. Je vyroben z kvalitních laminovaných desek (LTD) o síle 18 a 25 mm a má elegantní nožky, které nejenže dodávají šarm, ale také chrání vaši podlahu před poškozením. Na výběr ze 13 standardní dekorů lamina, abyste mohli zvolit ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu. Dvířko a zásuvka jsou osazeny decentními kovovými úchytkami.

Poctivý český výrobce a kvalitní materiál. Stolek dodáváme v demontu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás po dohodě nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě.

Pro specifické požadavky na úpravu stolku, jako jsou změny rozměrů, kombinace dekorů, nestandardní dekory, pozice/orientace a typ úchytek, pozice/počet polic nebo jiné úpravy se na nás neváhejte obrátit s poptávkou. Jsme připraveni vám vyhovět a zajistit, aby stolek plně odpovídal vašim individuálním potřebám.

Základní parametry:

Šířka: 160 cm

Výška: 45 cm

Hloubka: 52 cm

Obývací stěna ADEL svým designem a kvalitou jistě zaujme nejen vás, ale tak vaše hosty a rodinu, která k vám chodí na návštěvy. Celá sestava je inspirovaná francouzkou Provence, což vytváří jedinečný estetický zážitek. S možností kombinace různých prvků a dekorů můžete sestavit kompozici přesně podle svých představ.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: