Konferenční stolek ADEL

Konferenční stolek. 
š110 v52 nebo 57 d60 cm 
AKCE -10 % na Dub natur

Varianta barvy
Výška
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
3 520 Kč

Váš obývací pokoj bude teprve kompletní s naším konferenčním stolem z řady ADEL. Tento konferenční stolek zaujme svou příjemnou výškou, a navíc máte možnost si vybrat mezi dvěma variantami, a to 52 nebo 57 cm. Tím nejlépe vyberete ten, který ladí s vaším interiérem. Jeho praktická spodní polička poskytuje dostatek místa pro ukládání věcí, což vám umožní udržet váš obývací pokoj organizovaný a uklizený. Elegantní zakrytí bočních stran dodává tomuto stolku čistý a vkusný vzhled, který se snadno hodí do různých typů interiérů.

Stolek je vyroben z kvalitních laminovaných desek (LTD) o síle 18 a 25 mm. Na výběr ze 13 standardní dekorů lamina, abyste mohli zvolit ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu.

Poctivý český výrobce a kvalitní materiál. Stolek dodáváme v demontu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás po dohodě nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě.

Pro specifické požadavky na úpravu stolku, jako jsou změny rozměrů, kombinace dekorů, nestandardní dekory, pozice/počet polic nebo jiné úpravy se na nás neváhejte obrátit s poptávkou. Jsme připraveni vám vyhovět a zajistit, aby stolek plně odpovídal vašim individuálním potřebám.

Základní parametry:

Šířka: 110 cm

Výška: 52 cm nebo 57 cm (dle výběru)

Délka: 60 cm

Obývací stěna ADEL svým designem a kvalitou jistě zaujme nejen vás, ale tak vaše hosty a rodinu, která k vám chodí na návštěvy. Celá sestava je inspirovaná francouzskou Provence, což vytváří jedinečný estetický zážitek. S možností kombinace různých prvků a dekorů můžete sestavit kompozici přesně podle svých představ.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: