Vitrína ADEL - velká

Policová vitrína v moderním provedení. 
š100 v160 h42,5 cm 
AKCE -10 % na Dub natur

Varianta barvy
Provedení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
8 510 Kč
Kategorie: Český nábytek
Dostupnost: Do 6 týdnů
Výška: 160 cm
Šířka: 100 cm
Hloubka: 42,5 cm
Dekor dřeva: Akácie skořice, Akácie světlá, Bílá, Buk, Dub bělený, Dub grande, Dub harmony, Dub kansas, Dub natur, Jasan šedý, Javor, Modřín latte, Olše
Materiál: Lamino
Počet dveří: Dvoudveřové
Povrch: Matné
Tvar: Přímé
Úložný prostor: Police
Zavírání: Klasické zavírání
Zrcadlo: Bez zrcadla
Kolekce: ADEL

Tato moderní prosklená vitrína z kolekce ADEL spojuje prvky designu Provance s moderním provedením. Je to ideální prvek pro váš obývací prostor, kde můžete vystavovat dekorace a předměty, které chcete mít stále na očích.

Vitrína má jednoduché linie, což ji činí skvělým doplňkem pro moderní domácnosti. Je vyrobena z kvalitních laminovaných desek (LTD) o síle 18 a 25 mm a má elegantní nožky, které nejenže dodávají šarm, ale také chrání vaši podlahu před poškozením. Na výběr ze 13 standardní dekorů lamina, abyste mohli zvolit ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu. Uvnitř jsou 2 skleněné police a 4 police z LTD. Dvířka jsou osazeny decentními kovovými úchytkami.

Poctivý český výrobce a kvalitní materiál. Vitrína je dodávána v demontu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás po dohodě nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě.

Skleněné police za prosklenými dvířky můžete doplnit efektním LED osvětlením, které přinese do vašeho obývacího prostoru příjemné světelné akcenty a vytvoří útulnou atmosféru.

Pro specifické požadavky na úpravu vitríny, jako jsou změny rozměrů, kombinace dekorů, nestandardní dekory, pozice/orientace a typ úchytek, pozice/počet polic nebo jiné úpravy se na nás neváhejte obrátit s poptávkou. Jsme připraveni vám vyhovět a zajistit, aby vitrína plně odpovídala vašim individuálním potřebám.

Základní parametry:

Šířka: 100 cm

Výška: 160 cm

Hloubka: 42,5 cm

Obývací stěna ADEL svým designem a kvalitou jistě zaujme nejen vás, ale tak vaše hosty a rodinu, která k vám chodí na návštěvy. Celá sestava je inspirovaná francouzkou Provence, což vytváří jedinečný estetický zážitek. S možností kombinace různých prvků a dekorů můžete sestavit kompozici přesně podle svých představ.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: