Závěsná skříňka JONY

Závěsná skříňka JONY s dvířky a policí

Rozměry: šířka 120 cm, výška 50 cm, hloubka 32,5 cm

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
3 390 Kč

Získejte se závěsnou skříňkou JONY spoustu volného prostoru a možnost uložit si své věci na stěnách v obývacím pokoji či v pracovně u psacího stolu. Po obou okrajích má skříňka dvířka, prostřední část je otevřená. V každé části se nachází jedna police.

Skříňka JONY je vyroben z lamina o tloušťce 18 a 25 mm v mnoha barevných provedeních s klasickým i moderním 3D dekorem. Dvířka mají úchytky z kovu s povrchovou úpravou broušeného chromu (satin). Všechny spojovací součástky jsou vyrobené z kvalitního kování bez použití plastu (vyjma ochranných krytek).

Klíčové vlastnosti:

  • univerzální provedení
  • 2 části s dvířky a prostřední otevřená část, všechny s policemi
  • výběr z 13 dekorů
  • kvalitní kovové úchytky

Skříňku dodáváme v demontu, díky přiloženému návodu však zvládne montáž každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě. Obraťte se na nás s vaší poptávkou a nechte veškeré starosti a práci navíc profesionálům.

Základní parametry:

Šířka: 120 cm

Výška: 50 cm

Hloubka: 32,5 cm

 

Modulový systém JONY je skvělým řešením, jak lze v jednotném stylu pořídit nábytek do dětského pokoje, ložnice nebo domácí kanceláře.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: