Skříňka Sektor 3

Dvoudveřová skříňka. š70 v80 h34,5 cm

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
2 740 Kč

Dvoudveřová skříňka Sektor 3 je ideální do obývacího pokoje, pracovny, či dětského pokoje a můžete ji kombinovat s ostatními prvky Sektorového nábytku.

Vlastnosti:

  • 2-dveřová skříňka,
  • uvnitř 1 police,
  • nábytek produktové řady Program Sektor,
  • vyrobeno z laminované dřevotřísky, efektní ABS hrany,
  • na výběr z 13 standardních dekorů lamina + kombinace,
  • originální česká výroba - Český výrobek,

Skříňku Sektor 3 standardně dodáváme v demontovaném stavu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě. Obraťte se na nás s poptávkou a nechte veškeré starosti a práci navíc profesionálům.

Základní parametry:

Šířka: 70 cm

Výška: 80 cm

Hloubka: 34,5 cm

Sektorový nábytek je ideální volbou pro každý interiér. Záleží pouze na Vás, jaký nábytek si vyberete a jak jej zkombinujete s dalšími prvky. Přesně podle svých představ si tak můžete vybavit obývací pokoj, pracovnu, ložnici, či dětský pokoj. Vybrat si rovněž můžete z několika barevných variant odstínů dřeva. Atypické rozměry nebo v provedení z jiných odstínů dřeva lze vyrobit na zakázku. Stačí, když se na nás obrátíte s poptávkou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: