Skříň Sektor 9

2-dveřová skříň s policemi a skleněnými dvířky. š70 v175 h34,5 cm

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
6 370 Kč

Dvoudveřová skříň s policemi a skleněnými dvířky Sektor 9. Spodní část nábytku tvoří dvoudveřová skříň, vrchní část je pak nika se dvěma policemi a skleněnými dvířky. Hodí se jako součást obývací stěny, i jako solitér do ložnice, pracovny či dětského pokoje. Skříň je součástí produktové řady Sektor a můžete ji kombinovat s ostatním nábytkem z této řady.    

Vlastnosti:

  • dvoudveřová skříň s policemi, skleněné dvířka,
  • nábytek produktové řady Program Sektor,
  • vyrobeno z laminované dřevotřísky, efektní ABS hrany,
  • na výběr 13 standardních dekorů lamina + kombinace (na foto akácie světlá),
  • originální česká výroba - Český výrobek,

Skříň Sektor 9 standardně dodáváme v demontovaném stavu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, rádi vám nábytek smontujeme přímo na místě. Obraťte se na nás s poptávkou a nechte veškeré starosti a práci navíc profesionálům.

Základní parametry:

Šířka: 70 cm

Výška: 175 cm

Hloubka: 34,5 cm

Sektorový nábytek je ideální volbou pro každý interiér. Záleží pouze na Vás, jaký nábytek si vyberete a jak jej zkombinujete s dalšími prvky. Přesně podle svých představ si tak můžete vybavit obývací pokoj, pracovnu, ložnici, či dětský pokoj. Vybrat si rovněž můžete z několika barevných variant odstínů dřeva. Atypické rozměry nebo v provedení z jiných odstínů dřeva lze vyrobit na zakázku. Stačí, když se na nás obrátíte s poptávkou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: