TV stolek LION

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
4 160 Kč
Kategorie: Televizní stolky
Dostupnost: Do 6 týdnů

Televizní stolek LION poskytuje úložný prostor v podobě dvou zásuvek a poliček je skvělým řešením pro Vaší televizi.

Stolek jsou vyrobeny z kvalitní laminované dřevotřísky o tloušťce 18 mm. Na výběr 13 standardních dekorů lamina od výrobců EGGER nebo Kronospan, které dodávají stěně jedinečný vzhled a umožňují přizpůsobit ji vašim osobním preferencím. Kování a spojovací materiál jsou vysoce kvalitní a neobsahují žádné plastové součástky s výjimkou ochranných krytek.

TV stolek standardně dodáváme v demontovaném stavu, díky přiloženému návodu však montáž zvládne každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, obraťte se na nás s poptávkou montáže a nechte veškeré starosti a práci navíc profesionálům.

Atypické úpravy: Stolek můžeme nechat vyrobit i v různých kombinacích dekorů lamina (bez příplatku) nebo z dekorů neuvedených ve vzorníku. Pro atypické rozměry a úpravy se na nás neváhejte obrátit s poptávkou.

Ke stolku můžete pořídit i TV stěnu SMART. Nechte se inspirovat tímto skvělým řešením a vytvořte si prostor, který bude dokonale sladěn s vaším obývacím pokojem nebo ložnicí.

Základní parametry:

Šířka: 125 cm

Výška: 53 cm

Hloubka: 42 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: