Policová skříň JONY 10

Policová skříň JONY 10 se zásuvkami. š80 cm v205 cm h40,5 cm

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
7 070 Kč
Kategorie: Modulový nábytkový systém JONY
Dostupnost: Do 6 týdnů
Výška: 205 cm
Šířka: 80 cm
Hloubka: 40,5 cm
Dekor dřeva: Akácie skořice, Akácie světlá, Bílá, Buk, Dub bělený, Dub grande, Dub harmony, Dub kansas, Dub natur, Jasan šedý, Javor, Modřín latte, Olše
Materiál: Lamino
Počet dveří: Třídveřové
Povrch: Matné
Tvar: Přímé
Úložný prostor: Zásuvka, Police
Velikost: Úzké
Zavírání: Klasické zavírání
Zrcadlo: Bez zrcadla

Univerzální skříň s policemi, do které lze uložit oblečení, dokumenty, knihy nebo hračky. Díky svému univerzálnímu zpracování a designu je vhodná jak do dětského pokoje, tak i do ložnice nebo pracovny. Skříň obsahuje 8 polic za 3 dvířky a 2 zásuvky, které jsou díky plnovýsuvnému kování snadno přístupné.

Policová skříň je vyrobena z lamina o tloušťce 18 a 25 mm v mnoha barevných provedeních s klasickým i moderním 3D dekorem. Zásuvky mají úchytky z kovu s povrchovou úpravou broušeného chromu (satin). Zásuvky jsou osazeny kuličkovými plnovýsuvnými pojezdy. Výhodou kuličkových pojezdů je, že můžete vyjet s celou zásuvkou až do úplného konce a vzadu v zásuvce tak nevzniká nepřehledné a těžko dostupné místo. Za příplatek můžeme zásuvky osadit pojezdy s tlumením a dotahem zavření, které zajístí jemné a nehlučné zavření zásuvek (stačí se na nás obrátit s poptávkou). Všechny spojovací součástky jsou vyrobené z kvalitního kování bez použití plastu (vyjma ochranných krytek).

Klíčové vlastnosti:

  • univerzální využití,
  • 2 zásuvky a 8 polic za 3 dvířky,
  • výběr z 13 dekorů,
  • kvalitní kovové úchytky.

Policová skříň JONY 10 je dodávána v demontu, díky přiloženému návodu však zvládne montáž každý zručný kutil. Pokud si ovšem na montáž sami netroufáte, můžete si od nás nechat dovézt již smontovaný nábytek nebo vám ho rádi smontujeme přímo na místě. Obraťte se na nás s vaší poptávkou a nechte veškeré starosti a práci navíc profesionálům.

Základní parametry:

Šířka: 80 cm

Výška: 205 cm

Hloubka: 40,5 cm

 

Modulový systém JONY je skvělým řešením, jak lze v jednotném stylu pořídit nábytek do dětského pokoje, ložnice nebo domácí kanceláře.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: