Skříň AURA XL

4-dveřová šatní skříň s šatní tyčí, policemi a zásuvkami. š181 v213 h53 cm

Varianta barvy
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Do 6 týdnů Zvolte variantu
15 170 Kč

Velká 4 dveřová šatní skříň AURA XL, která umožňuje 2 varianty vnitřního uspořádání. Krajní oddíly s šatní tyčí, prostřední oddíl s přehlednými policemi a zásuvkami. 

Vlastnosti:

  • velká 4 dveřová šatní skříň se 3 oddíly,
  • laminovaná dřevotříska, ABS hrany,
  • na výběr 13 standardních dekorů lamina (na foto provedení javor), jejich kombinací si vytvořite originální skříň,
  • velké kovové úchytky,
  • originální česká výroba - Český výrobek.

Šatní skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky tloušťky 18 a 25 mm s efektními a praktickými ABS hranami, zádová deska bílý sololak. Kvalitní kovové pojezdy a panty jsou uzpůsobeny pro snadné a časté otevírání, kování a spojovací materiál je bez použití plastových součástek, vyjma ochranných krytek. Nastavitelné nožky uvnitř skříně pro snadné vyrovnání, výška nožek skříně a soklu od země je 4,5 cm. Skříň lze osadit zrcadlem a dalšími policemi navíc (na poptávku). Možnost sestavení dvou variant vnitřního uspořádání (viz foto) - volitelné při montáži.

Šatní skříň AURA XL standardně dodáváme v demontovaném stavu s přehledným montážním návodem.

Kolekce AURA - kvalitní a cenově dostupný nábytek české výroby do kuchyně, jídelny, obývacího pokoje nebo ložnice. Ve stejném stylu komody, šatní skříně a postele. Atypické rozměry nábytku z kolekce AURA nebo provedení z jiných odstínů dřeva lze vyrobit na zakázku. Stačí, když se na nás obrátíte s dotazem na cenovou kalkulaci.

Základní parametry:

Šířka: 181 cm

Výška: 213 cm

Hloubka: 53 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: